Parc del Nord

Acabarà el malson pels veïns del Parc del Nord

El Parc del Nord tindrà nous recorreguts per a vianants i ciclistes i disposarà d’àrees de descans

Les novetats al Parc del Nord passaran per arreglar els recorreguts principals de la zona, que es faran amb paviment tou, i es crearan àrees de descans, que facilitaran l’ús del parc, fent de portes d’entrada entre el paviment dur de les vores urbanes i els camins. A més es farà una instal·lació d’una xarxa de reg amb aigua regenerada.

Les obres, que han estat aprovades en Junta de Govern aquesta setmana, comptaran amb un pressupost de 99.999 euros, es duran a terme a partir del mes de juny.

Han estat el resultat de la participació dels veïns de la zona i d’entitats de l’àmbit. Ja que la construcció de la línia dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), va deixar bona part del parc inutilitzat. Se’n van arrencar els arbres i s’hi va acumular la terra que procedia de l’excavació del túnel. Al febrer de l’any passat la Generalitat va retirar els 116.000 m3 de terra que impedien la recuperació del parc. Després de moltes queixes els veïns dels barris de Can Deu, la Plana del Pintor, Ca n’Oriac, la Roureda, Sant Julià i Can Puiggener, veuran la reconstrucció del Parc.

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ja hi ha plantat uns 300 arbres. Però encara queda pendent que es plantin més arbres cap a final del mes de juny a la zona on hi ha el material de l’obra dels FGC, que es preveu retirar al mes de juny del 2017.

Author: elTeuDiari Redacció

1 comment

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.