Accident de trànsit amb alcoholèmia positiva

Accident de trànsit amb alcoholèmia Positiva

A les 09:25 hores, a la Rambla Iberia, 27, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre dos turismes, es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor d’un dels vehicles, de 52 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 1,02 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitzen diligències judicials per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i s’immobilitza el vehicle. Han intervingut dues unitats de Policia Municipal.

Accident de trànsit a la carretera de Bellaterra

A les 09:25 hores, a la carretera de Bellaterra, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre un turisme i una motocicleta, el conductor de la motocicleta, de 44 anys, és traslladat al CUAP de Sant Felix amb pronòstic lleu. Ha intervingut una ambulància del SEM i dues unitats de Policia Municipal.

Sanejament de una façana a Pare Sellarès

A les 15:23 hores, al carrer Pare Sallarès amb el carrer Capmany, ens informen que de la façana de l’edifici ha caigut part de la cornisa i rajoles, s’avisa a bombers qui fan el sanejament de la façana. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.