Adjudicació d’habitatges finalitzada a Ripollet

Finalitza l’adjudicació dels HPO de la zona Pinetons

Aquests dies ha finalitzat el procés d’adjudicació i contractació dels 74 habitatges de protecció oficial que té l’empresa pública IMPSOL a la zona Pinetons del nostre municipi.

Recordar que van ser un total de 383 les peticions rebudes per a participar en aquest procés d’adjudicació dels habitatges en règim de lloguer amb opció a compra. D’aquestes peticions, van ser acceptades 315, que són les que van participar en el sorteig dut a terme a finals de novembre de l’any 2016.

El número d’ordre 132 ha estat el darrer que ha estat cridat per a triar un dels 74 pisos. Aquest fet s’ha produït perquè, en el moment de començar les adjudicacions, 43 sol.licitants han renunciat voluntàriament; voluntàries; 5 s’han retirat per no poder tenir el número d’habitacions necessàries segons els membres que hi conviuen i 10 per no complir els ingressos mínims necessaris.

Amb aquest procés finalitzat s’ha complert un dels objectius de la regidoria d’Habitatge en desbloquejar un procés d’adjudicació de pisos que ha permès posar-los a l’abast dels veïns i veïnes de Ripollet.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.