L’Administració guanya el cas de les discoteques de Zona Hermètica

El Suprem dóna la raó a l’Ajuntament de Sabadell en el cas de les discoteques de Zona Hermètica.

Els empresaris de les discoteques de la Zona Hermètica de Sabadell han perdut. El Tribunal Suprem ha desestimat el recurs que l’Associació Zona Hermètica de Sabadell interposar contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que ratificava la continuació del Pla especial de regulació dels usos recreatius i de restauració del barri de Gràcia de Sabadell (PE‐63M), del 2011.

Segons aquest Pla, no es poden obrir més locals nous al barri de Gràcia i, inicialment, ordenava el tancament dels ja existents per a juny del 2016, decisió que no es va acatar per part dels empresaris de Zona Hermètica, que esperen una norma que permeti el trasllat de les discoteques a altres zones de la ciutat. Sigui com sigui, segons afirma l’Ajuntament en una nota de premsa,»passats cinc anys des que es va ordenar el cessament de les activitats als locals, al final del mes de novembre l’Ajuntament notificarà als propietaris l’inici dels expedients de revocació de les llicències per cessament de l’ús urbanístic».

Per la seva part, la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Glòria Rubio, remarca que «la planificació dels usos recreatius, i especialment els usos d’activitats econòmiques de barris com el de Gràcia, requereixen una mirada global. Per aquest motiu, s’està desenvolupant el Pla Director d’Usos i Activitats Econòmiques de la ciutat, planejament que haurà d’assentar les directrius de localització i organització territorial de les activitats econòmiques, com ho són les recreatives».

 

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.