Feina SOC

Ajudes per trobar feina 

Comença un projecte que ha d’ajudar a trobar feina a les persones que són a l’atur

Es tracta de l’anomenada Llançadora d’Ocupació, un projecte que es basa en un mètode de recerca de feina en equip amb suport d’un especialista.

Servirà per fomentar la inserció laboral de 20 persones, que comptaran amb l’ajuda i orientació d’un tècnic durant cinc mesos, que els facilitarà noves eines de recerca i els guiarà per reforçar les seves competències i millorar la seva ocupabilitat.

Les placen seran repartides entre 20 persones, 15 d’elles estaran destinades a joves menors de 35 anys; i les altres 5 restants, podran ser per a persones de més edat, fins als 59 anys.

Les 20 persones que resultin seleccionades, es reuniran diversos dies a la setmana. Guiats per un tècnic, duran a terme diferents activitats com sessions de coaching i intel·ligència emocional, dinàmiques de comunicació, marca personal i recerca de feina 2.0; entrenament d’entrevistes; elaboració de mapes d’ocupabilitat, visites a empreses i trobades amb responsables de Recursos Humans amb l’objectiu d’aconseguir la plena inserció dels vint participants.

Les persones interessades a participar disposen fins al 20 d’abril per inscriure’s al web de Llançadores o presencialment a les dependències de Vapor Llonch (ctra. de Barcelona 208, bis), en horari d’atenció de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres. També podran sol·licitar informació addicional al telèfon 93 745 31 61.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.