Recepció dels alumnes amb les millors notes de Sabadell

Recepció dels alumnes de Sabadell que han assolit les millors notes finals d’accés a la universitat

El Saló de Plens de l’Ajuntament ha acollit el reconeixement als alumnes residents a Sabadell i escolaritzats a centres de la ciutat que han obtingut les millors notes finals d’accés a la Universitat. Durant l’acte, s’ha comptat amb la presència de l’alcalde, Juli Fernàndez, i del tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, els estudiants ham rebut un premi econòmic en forma de val que podran bescanviar en llibreries de Sabadell i un diploma acreditatiu. També han assistit a la recepció professorat i familiars de l’alumnat.

Per a aquest reconeixement, s’ha tingut en compte tant la nota de les proves d’accés a la universitat del 2017 com la nota mitjana de l’expedient acadèmic, ja que l’objectiu és posar en valor l’esforç continuat que representa tenir un bon expedient acadèmic i els bons resultats als exàmens de la selectivitat.

Amb tot, i posant aquests joves com a exemple, es vol destacar la necessitat d’una bona formació per anar projectant el futur. Alhora, aquest també és un reconeixement a les famílies i al professorat, que han estat al costat dels alumnes durant el procés de formació i que constitueixen un suport molt important per assolir l’èxit personal i acadèmic dels i les joves.

Els alumnes que han obtingut una nota superior a 9 són els següents:

GALAN AUGE, JUDITH
9,520

COMAS SABADELL, ANNA
9,322

GALOBART RASET, ORIOL
9,298

MUÑOZ VIOL, ERIC
9,280

COLOMER SAUS, PAU
9,270

BERNADAS SIGÜENZA, JOAN
9,260

SAMBOLA LANAU, LAIA
9,222

SENAR SERRA, TOT
9,198

PORTA FITÓ, TERESA
9,188

BERBEL FERNANDEZ, DANIEL
9,180

Author: Ajuntament de Sabadell

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada