Albert Colomer continua a la European Business Angels

El català Albert Colomer continuarà a la nova Junta Directiva de la European Business Angels Network

Candace Johnson ha estat reescollida presidenta de l’European Business Angels Network durant el congrés anual de l’EBAN transcorregut aquesta setmana a Porto.

Els passats dies 26 i 27 de maig ha tingut lloc a Porto el Congrés anual de la European Business Angels Network, la xarxa Europea de business angels. Més de 350 agents europeus o entitats vinculades amb els inversors privats es trobaven un any més per debatre les noves tendències del sector dels business angels a Europa.

Enguany, la xarxa BANC ha tingut una presència més activa en el desenvolupament del programa del congrés amb la moderació, avui, del panel sobre la intercomunicació i inversió conjunta dels diversos players del mercat: business angels, family office i private equity. En el panel, moderat per Colomer, han participat distingides personalitats del món de la inversió europea com: Michal Cieminski, EBAN Board Member; Roberto Branco, president de Beta Capital i João Koehler, de Sharktank.

Tanmateix, la trobada d’aquest any també albergava l’elecció d’un President i els membres de la Junta Directiva de l’organització pels anys 2016-2018. Les eleccions de la EBAN han tingut lloc durant l’Assemblea General de l’entitat celebrada en el congrés.

El resultat de les votacions ha tornat a donar la presidència a Candace Johnson, Presidenta de Sophia Business Angels (França), qui l’any 2014 va prendre el relleu del portuguès Paulo Andrés. A més de la presidència, els socis han escollit els membres del Board of Directors de la Eban, entre els que es troba el català Albert Colomer, director de la Xarxa de Business Angels Network de Catalunya (BANC). Colomer va ser escollit per formar part de la Junta Directiva per al període 2014-2016 i ara, juntament amb altres membres de tretze països europeus, tornarà a exercir aquest paper durant els dos propers anys.

Colomer, de la mà de la patronal catalana Cecot,  va fundar la primera xarxa privada de business angels a Espanya a finals del 2002, Business Angels Network de Catalunya (BANC), que actualment encara dirigeix i que està presidida per Antoni Abad.

Sobre BANC

BANC és la primera xarxa privada catalana i espanyola de Business Angels, que va néixer per iniciativa de la patronal Cecot i la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (CP’AC) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). Alhora, BANC compta amb el suport d’ACC1Ó i està integrat a la Xarxa d’Inversos Privats (XIP), i és membre de la Xarxa espanyola de Business Angels (ESBAN) i de la European Business Angels Network (EBAN).

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.