Alcoholèmies positives, incendi de contenidors i accidents

Diumenge, 6 de maig fins a les 06:00 hores del dilluns, 7 de maig de 2018

Alcoholèmia al carrer Quintana

A les 06:54 hores, al carrer Quintana, una unitat de policia municipal realitza la prova d’ alcoholèmia preventiva al conductor d’un turisme, una dona de 25 anys, que estava amb el vehicle estacionat i volia marxar, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,35 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es fa càrrec del vehicle un segon conductor.

Alcoholèmia positiva a la carretera de Terrassa

A les 07:17 hores, al carretera de Terrassa, 181, una unitat de policia municipal localitza un turisme que estava aturat al mig de la via i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, un home de 24 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,69 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitzen diligències judicials per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i s’immobilitza el vehicle.

Alcoholèmia positiva a Francesc Macià

A les 07:27 hores, a l’avinguda Francesc Macià, 2, una unitat de policia municipal atura un turisme i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, un home de 24 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,74 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitzen diligències judicials per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i s’immobilitza el vehicle.

Delicte contra la seguretat del trànsit

A les 15:45 hores, al carrer Mont Blanc amb el carrer Bonaigua, es detecta a un conductor, un home de 46 anys, el qual condueix un turisme sense permís de conduir, se l’instrueixen diligències judicials per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir un vehicle a motor sense haver obtingut mai el permís de conduir (el codi penal tipifica com a delicte la conducció de vehicle a motor o ciclomotor sense haver obtingut mai el permís o llicència), s’ immobilitza el vehicle.

Accident de trànsit a Vilarubias

A les 23:22 hores, al carrer Vilarrubias amb el carrer Brujas, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre un turisme i una motocicleta, el conductor de la motocicleta, un home de 38 anys, és traslladat a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic greu. Ha intervingut una ambulància del SEM i dues unitats de Policia Municipal.

Dissabte, 5 de maig fins a les 06:00 hores del diumenge, 6 de maig de 2018

Alcoholèmia Positiva al carrer Vidal

A les 06:48 hores, al carrer Vidal, 73, una unitat de policia municipal realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor d’un turisme, un home de 24 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,79 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitzen diligències judicials per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i s’immobilitza el vehicle.

Accident de trànsit a Lluís Companys

A les 12:08 hores, a l’avinguda Lluis Companys, es produeix un accident de trànsit per abast entre tres turismes, dos dels conductors, dues dones de 18 i 36 anys, i l’acompanyant d’un dels turismes, un home de 18 anys , són traslladats al CUAP de Sant Felix i a l’hospital del Parc Tauli amb pronòstics lleus. Han intervingut dues ambulàncies del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Incendi de bidó a la Ronda Collsalarca

A les 22:20 hores, al carrer Lluçanès, amb la ronda Collsalarca, s’origina un incendi a un bidó, afectant al seu contingut. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Incendi de contenidors a Primer de Maig

A les 00:14 hores, a la plaça Primer de Maig i al carrer Amílcar Barca amb el carrer

Mas Canals, s’originen dos incendis de contenidors, afectant, en el primer cas, totalment a un contenidor d’envasos, i en el segon, només el seu contingut.. Ha intervingut una dotació de bombers i tres unitats de Policia Municipal.

Alcoholèmia Positiva a l’Eix Macià

A les 01:06 hores, a l’avinguda Francesc Macià amb l’avinguda Concòrdia, una unitat de policia municipal atura un turisme i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, un home de 25 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,63 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitza denúncia administrativa per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i es fa càrrec del vehicle un segon conductor.

Divendres, 4 de maig fins a les 06:00 hores del dissabte, 5 de maig de 2018

Accident a la carretera de Caldes

A les 13:30 hores, a la Ctra. de Caldes amb el carrer Covadonga, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre un turisme i una motocicleta, el conductor de la motocicleta, un home de 42 anys, és traslladat a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic lleu. Han intervingut dues ambulàncies del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Alcoholèmia Positiva i Delicte contra la seguretat del trànsit

A les 15:15 hores, al carrer de Can Diviu amb la rotonda de la BV1414, una unitat de policia municipal atura un turisme i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, un home de 43 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,26 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), i no disposa de permís de conduir, es realitza denúncia administrativa per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i se l’instrueixen diligències judicials per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir un vehicle a motor sense haver obtingut mai el permís de conduir (el codi penal tipifica com a delicte la conducció de vehicle a motor o ciclomotor sense haver obtingut mai el permís o llicència). S’immobilitza el vehicle.

Incendi d’un contenidor al carrer Annibal

A les 15:23 hores, al carrer Anníbal amb el carrer Archidona, s’origina un incendi a un contenidor, afectant només el seu contingut. Ha intervingut una dotació de bombers i dues unitats de Policia Municipal.

Incendi de contenidor

A les 16:59 hores, a la ronda de Collsalarca, 143, s’origina un incendi a cartrons que estaven fora dels contenidors, es desconeixen les causes. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Alcoholèmia Preventiva Positiva

A les 00:40 hores, al carrer Boccaccio, una unitat de policia municipal realitza la prova d’ alcoholèmia preventiva al conductor d’un turisme, un home de 58 anys, que estava amb el vehicle estacionat i volia marxar, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,36 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), s’immobilitza el vehicle.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.