S’amplia la plaça de Dolors Miralles

La plaça de Dolors Miralles s’ampliarà per una nova promoció d’habitatges

La Junta de Govern Local va aprovar ahir la creació d’un nou espai públic entre els carrers de Turull i de Blasco de Garay, que permetrà l’ampliació de la plaça Dolors Miralles. Aquesta actuació, fruit de la construcció d’una nova promoció d’habitatges, permetrà anar del carrer de Turull a la Gran Via, passant per les places de Dolors Miralles i Bosch i Gimpera.

La nova zona es pavimentarà amb llambordes vermelles com les del Vapor Codina. «A l’espai central es col·locarà un paviment granular i es desplaçarà l’àrea de jocs infantils que hi ha actualment a la plaça de Dolors Miralles. La plaça tindrà enllumenat, mobiliari i arbrat nous i des d’aquí es podrà observar la xemeneia de l’antic Vapor Montllor, que quedarà inclosa a l’espai privat del recinte dels nous habitatges», informa l’equip de govern, mitjançant una nota de premsa.

La tinenta d’alcalde de Territori, Glòria Rubio, ha manifestat que «la voluntat de l’Ajuntament és anar treballant amb el sector privat per crear nous espais, amb l’objectiu que els projectes de reforma i reconstrucció al centre de la ciutat responguin a una idea de caràcter general». Per la seva part, Xavier Guerrero, regidor d’Espai Públic, va afegir que «amb aquest projecte el Districte 1 guanyarà un espai públic perquè s’hi trobin els veïns. I això permetrà esponjar edificis i deixar pas a un entorn més agradable on poder guanyar qualitat ambiental i espais de lleure per als infants».

 

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.