Anna Segarra Soler guanyadora del Dinar del Dia del Pare al Restaurant MUN

Anna Segarra Soler i la seva família, guanyadora del Dinar del Dia del Pare al Restaurant MUN de l’Hotel Don Cándido

Anna ha complert tots els passos demanats i ha entrat al sorteig d’un dinar per a 4 persones, al Restaurant MUN de l’Hotel Don Cándido per celebrar el Dia del Pare en família, amb el millor servei i el millor tracte en un restaurant de cuina evocativa dels més importants del Vallès.

Són del Club:

Restaurant MUN és una excel·lent opció gastronòmica per a paladars exigents. El seu xef executiu, Santi Ortiz, incorpora el concepte de Cuina Evocativa per definir una cuina creativa d’arrels renovades, inspirada en el passat, pensada en el present i generada a partir de petits detalls que adquireixen una nova dimensió. Una enginyosa i provocadora transformació de les receptes de sempre, lenta i acurada, que et convida a asseure’s en la taula de la seva memòria.

Si també vols viure aquesta experiència pots reservar per telèfon 93 733 33 00 o per correu electrònic reserves@munrestaurant.com

Són subscriptors:

La proposta d’Anna com a idea de celebració ha estat la de fer un ‘Homenatge a diferents persones de la ciutat. A la persona més vella, al millor esportista, al negoci mes antic, un reconeixement a les persones anònimes que engrandeixen la ciutat’.

Testimoni que agafem des de l’Hotel Don Cándido i des de Sabadell Notícies per estudiar-ho i preparar-ho properament.

Gràcies a tots els lectors i subscriptors per participar. Recordeu que us podeu apuntar a nous concursos aquí.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.