Arrenquen dos dies de Carnestoltes plens de festa

Els actes de la festa es repartiran al llarg de tot el cap de setmana

Els dies 25 i 26 de febrer torna el Carnaval a Sabadell. Dos dies plens d’esdeveniments gràcies a l’organització del Grup Disbauxa i el suport de l’Ajuntament de Sabadell.

Començarà el dissabte a les 3 del migdia, al Racó del Campanar on es començarà a cuinar la  catxaruta. Tot seguit, a les 5 de la tarda es faran  tallers de màscares i de maquillatge a la plaça del Doctor Robert. També hi haurà animació  a càrrec del Mag Agun i els infants que ho desitgin podran participar al 6è concurs infantil de disfresses, que després del pregó del Reietó del Carnaval, els guanyadors en rebran els premis.

Els més grans també podran posar a prova el seu talent i originalitat en la creació de disfresses gràcies al concurs per adults que tindrà lloc a les 10 del vespre. Després arribarà el Rei Carnestoltes que farà el pregó des de la Casa de la Vila.

El diumenge els sabadellencs podran assistir al ball de Carnaval que es farà a la plaça del Doctor Robert a les 13:30, on també es farà el Ball de Gitanes amb l’Esbart Sabadell Dansaire i música a càrrec del grup La Curranda.

A les 5 de la tarda, començarà la Rua del Carnaval, que aquest any tindrà el següent recorregut: des de Francesc Layret baixarà per l’eix central fins a la Rambla cantonada amb la Gran Via.

El final de festa el celebrarà a les 7 de la tarda a la plaça del Doctor Robert amb l’actuació del grup Xarrupa que Vessa. Allà mateix es farà l’entrega de premis de la rua a les 20:30 i un cop acabat, al Racó del Campanar, es farà l’acte de fi del regnat del Rei Carnestoltes amb l’arribada de la Vella Quaresma, baixada dels angelets pel Campanar de Sant Fèlix i crema final del Rei Carnestoltes.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.