ascens tennis taula

Primer ascens de la història pel Tennis Taula Sabadell

El Tennis Taula Sabadell assoleix el primer ascens de la història 

El nou club que presideix Pere Weisz dona un pas més en el projecte del somni. El projecte del somni del Club Tennis Taula Sabadell 2016 és una autèntica realitat i té un futur molt prometedor. 250 dies des que es va fundar el nou club que ja compte amb 75 socis de totes les edats, des de nenes i nens des dels 4 anys fins fins a avis i àvies. Tothom té cabuda i aquest és el secret de l’èxit. Ser inclusiu en tots els sentits i oferir i obrir les portes a totes les persones que vulguin jugar, aprendre i disfrutar d’un esport apassionant com és el tennis de taula. 8 mesos plens de treball, il.lusió i molta passió que estan recollint els fruits, tant a nivell social com esportiu. I esportivament parlant, el primer ascens de la història ja és una realitat.
L’equip «B» de Veterans del Tennis Taula Sabadell format per Pere Weisz, Andrés Cano, Ricard Parera, Pere Vidal, Ignasi Weisz, Xavi Garcia Jr. i Montse Weisz ha aconseguit de manera matemàtica l’ascens a la 3a Divisió de Veterans i també s’ha guanyat una plaça per lluitar pel doble ascens de categoria. L’ascens del TTS «B» és el primer de la història del nou club de tennis de taula de la ciutat de Sabadell que van fundar el passat més de juliol els germans Weisz (Pere, Ignasi, Joan i Mònica), Alex Menéndez, Mònica Martínez, Joan Barberà i Xavi Garcia Jr o, Joan Vila.
 La victòria d’aquest dimarts a la nit contra el TT Parets per 6 a 0 ha certificat l’ascens a manca de dues jornades pel final de la segona fase a la Lliga de Veterans, una competició que des de 1a Divisió fins a 3a B mou cada dimarts 500 jugadors per arreu de Catalunya. L’ascens de l’equip B ja és una realitat i el de l’equip A (Joan Barberà, Joan Weisz, Joan Vila, Mònica Weisz, Carme Mestre i Alex Menéndez) es pot certificar la setmana que ve. L’ascens d’una categoria i també la segona plaça pel doble ascens. Tot plegat després del triomf d’ahir contra els Amics de Terrassa per 4 a 2. Els terrassencs, amb jugadors de 1a Nacional a la seva plantilla, ha estat el gran rival del Club Tennis Taula Sabadell 2016, però fins ara en els tres enfrontaments Sabadell-Terrassa, el conjunt sabadellenc ha sortit victoriós.
 A més dels ascensos dels Veterans, els tres equips Sèniors del TTS, que barregen joventut i veterania i que competeixen a 3a Territorial, són líders de grup i a partir del 2 d’abril jugaran les fases d’ascens per pujar una i dues categories. Un mes d’abril i maig molt intens per al nou club de la ciutat de Sabadell que té un futur molt prometedor.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.