Atropellament a la carretera de Barcelona

Tall de trànsit per obres

A les 16:27 hores, al carrer Rocafor amb el Carrer Joaquim blume i el carrer Sant Ferran, és produeix el tall de trànsit provisional durant uns 20 dies per realitzar obres la companyia d’ aigües, el tall afectarà al desviament dels autobusos de línia, es realitza seguiment del tall de transit i dels possibles problemes de circulació fins a les 21:30 hores.

Furt de bicicleta

A les 17:18 hores, a la ctra. de Prats amb la benzinera, una unitat de policia localitza una bicicleta que estava furtada i que portava una persona de ,14 anys. S’ avisa i es lliura la bicicleta al propietari. S’ instrueixen diligències judicial per un delicte lleu de furt. Ha intervingut una unitat de Policia Municipal.

Atropellament a la carretera de Barcelona

A les 17:43 hores, a la Ctra. de Barcelona amb Magi Colet, es produeix l’atropellament d’una vianant de 54 anys, per part d’un turisme que circulava per la ctra. de Barcelona i al girar cap el carrer Magi Colet ha atropellat la vianant que creuava pel pas de vianants, és traslladada a l’hospital Sant Felix amb pronòstic lleu . Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Detinguts per robatori

A les 04:48 hores, al carrer Puig i Cadafalch 223, es procedeix a la detenció de tres persones, de 23 anys, 26 anys i 33 anys per un presumpte delicte de robatori amb força, quan intentaven accedir a l’interior de la nau. Es realitzen diligències judicials.

Han intervingut quatre unitats de Policia Municipal.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.