Aturada dels FGC per falsa alarma d’incendi

Atropellament al carrer Bonaigua

A les 09:04 hores, al carrer Bonaigua, 7, es produeix l’ atropellament d’un vianant, un home de 69 anys, per part d’un turisme al creuar el carrer per un pas de vianants, és traslladat al CUAP de Sant Felix amb pronòstic lleu. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Aturada FGC per falsa alarma d’incendi

A les 17:18 hores, a l’estació dels FGC del passeig de la Plaça Major, ens comuniquen una alarma d’incendi dins l’estació, s’ha prohibit l’accés a l’estació i s’ha inspeccionat l’estació juntament amb bombers i el responsable d’estació, no trobant cap incendi, després de 25 minuts es torna a deixar accedir als usuaris. S’estan investigant les causes de la falsa alarma. Han intervingut dotacions de bombers, una unitat de MMEE i dues unitats de Policia Municipal.

Incendi d’un contenidor i els arbres del voltant al carrer Budapest

A les 22:03 hores, al carrer Budapest, 70, s’origina un incendi a un contenidor, afectant un contenidor de reciclatge de cartró i diversos arbres petits. Ha intervingut una dotació de bombers i dues unitats de Policia Municipal.

Alcoholèmia Positiva al carrer Sant Cugat

A les 04:20 hores, al carrer Sant Cugat amb la carretera de Barcelona, una unitat de policia municipal atura una motocicleta i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, un home de 34 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,75 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitzen diligències judicials per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i s’immobilitza el vehicle.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.