Badia de Vallès ajuntament

Badia dedica el mes de març a les Dones

Badia del Vallès dedica el mes de març a les Dones

Coincidint amb la celebració, el 8 de març, del Dia Internacional de la Dona, Badia del Vallès ofereix un complet programa d’actes dedicats a les dones

El dimarts 6 de març la Biblioteca Vicente Aleixandre inaugura l’exposició «La palabra cofrade no tiene genero», organitzada per la Cofradía de Badia.

El dimecres 7 de març, a partir de les 17.30 h, oferirà tota una sèrie d’actes a la plaça de l’Ajuntament: Tallers de xapes i de manualitats, organitzats per Dones per la Igualtat i Trenquem el Silenci; photocall, mostra musical i artística, exposició fotogràfica «Trenquem i construïm», lectura del manifest i l’akelarre feminista, organitzat per Trenquem el Silenci.

El divendres 9 de març, a les 18 h, El Molí oferirà el taller de coaching: fàbrica de recursos.

El dissabte 10 de març, a les 21 h, el Centre Antonio Machado acollirà el sopar de dones i ball organitzats per Dones per la Igualtat. El tiquet té un preu de 16 euros.

El dijous 15 de març, a les 17.30 h, podreu visitar l’exposició «La maternitat en viu», que tindrà lloc a la Biblioteca Vicente Aleixandre. A les 18 hores i també a la Biblioteca, es realitzarà l’activitat Taller de contacontes.

El divendres 16 de març s’ofereix una activitat d’esport, concretament de Zumba, al Poliesportiu a partir de les 19.15 h. S’oferirà fruita i aigua i l’activitat és gratuïta.

Els actes del mes finalitzaran el dimarts 20 de març amb el taller per a famílies «De la poma de Blancaneus a la mitja taronja. Existeix l’amor romàntic?, que tindrà lloc al Pati de La Mainada. S’oferirà servei de canguratge, però cal tenir en compte que les places són limitades!

Author: Ajuntament de Badia del Vallès

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.