Badia escull el Consell dels Infants

Els 15 membres del Consell dels Infants de Badia del Vallès van ser escollits el passat dissabte. Aquesta acció s’emmarca en el projecte ‘Ciutats d’Infants’.

Badia del Vallès ha escollit els membres que formaran part del Consell dels Infants, nou organisme de participació que pretén donar veu als nens i nenes de la ciutat. Els 15 membres que formen aquest nou òrgan, d’edats compreses entre els 10 i els 12 anys, van ser escollits en un sorteig públic que es va celebrar a la Sala de l’Ajuntament de Badia el passat dissabte. A l’acte va assistir l’alcaldessa Eva Menor, que els va dedicar unes paraules animant-los a què fessin sentir la seva veu i diversos regidors de l’equip de govern i de l’oposició. La constitució del Consell d’Infants serà el pròxim 25 de novembre.

sabadell-noticies-2016-sorteig

L’elecció del Consell d’Infants és una de les primeres accions previstes en el projecte Ciutat dels Infants, que té l’objectiu «d’impulsar la infància com a ciutadania activa amb drets, a partir de processos participatius infantils que tinguin com a finalitat aconseguir que els nens i les nenes siguin protagonistes actius en la construcció del model de ciutat«, ha informat el consistori.

El Consell dels Infants es reunirà un cop al mes al Casal dels Infants i tindrà funcions consultives tot i que també podrà fer propostes. Segons informa l’Ajuntament, «un cop transcorregut un any, els consellers que enguany cursin 6è deixaran el seu lloc i seran substituïts. Els que ara fan 5è, en canvi, continuaran un curs més».

 

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.