Badia prepara Festa Major

Tot llest per a la Festa Major de Badia del Vallès

Com cada any, just abans de l’arribada de l’estiu, Badia del Vallès surt al carrer per celebrar la seva Festa Major. Enguany, serà els dies 17, 18 i 19 de juny. Seran tres dies carregats de diversió i activitats per a tots i totes. Hi haurà lloc per a la música, el ball, l’esport, l’espectacle, la solidaritat i molt  més.

La Festa Major de Badia viurà el seu inici oficial amb el pregó, que enguany serà el divendres 17, a les 20 h, al balcó de l’Ajuntament. Abans, al matí, hi haurà hagut una ballada de sardanes amb l’alumnat de les escoles de Badia, a les 11 h, a la plaça Major. I a les 18 h, també a la plaça, la VIII Gimcana Familiar Tastallengües, que enguany està dedicada a Roald Dahl. Ja a la nit, cinema a la fresca a la plaça Major i actuació d’Animal, al Recinte Firal, entre d’altres.

Entre les activitats més destacades de dissabte al matí hi ha els tornejos de tennis i de futbol, les exhibicions de karate i aeròbic o la celebració de la sisena edició del Badia Style Graffiti Metting. A més, hi haurà paradetes de diferents entitats al parc de Joan Oliver, amb la V Trobada de Puntaires (organitzada per la Casa Regional de Castilla – La Mancha), la mostra de la Fundació Tallers o la venda de dolços casolans, llibres i bijuteria de l’Associació de Vidus i Vídues de Badia del Vallès. A la plaça Major, divendres a la tarda i dissabte al matí, hi haurà la parada solidària per recaptar diners per a la lluita contra el càncer de l’Associació contra el Càncer de Badia. A la tarda, més paradetes i activitats infantils al parc de Joan Oliver. A partir de les 18 h, ball de gegants, a l’av. de Burgos. A les 19 h, II Badia Talent, al Recinte Firal. I a partir de les 20 h, fins passada la mitjanit, XVII Trobadia + X Mostra Gastronòmica, a la plaça Major. A les 21.30 h, al Casal de Joves, concert Badia‘n Rock. I a les 00 h, al Recinte Firal, actuació dels Hotel Cochambre.

El diumenge 18, a les 10 h, hi haurà competició i exhibició de judo al pavelló del Complex Esportiu. A les 12 h, al Casal de Joves, el Holi Jove,  el festival dels colors d’origen hindú. Per a aquesta activitat es recomana posar-se crema solar ja que, a més de protegir dels raigs de sol, ajuda a netejar més fàcilment els colors de la pell. Ja a la tarda, entre d’altres, hi haurà el Swing a la Fresca, a càrrec de la formació Jay Willis. Aquest concert, organitzat per la Federació d’Entitats Culturals (FEC), tindrà lloc al Recinte Firal. A partir de les 19.30 h i fins abans dels focs, continuarà la Trobadia i la Mostra Gastronòmica. La Festa Major de Badia s’acomiadarà amb els focs artificials, a les 23 h.

Podeu consultar totes les activitats incloses al programa de festes d’enguany, els horaris i les localitzacions, en aquest enllaç.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.