Intervinguda dona de 97 anys en caure dins el bus a la Concòrdia

Caiguda en l’interior d’un autobús TUS de la Línea 2 a la Concòrdia

A les 11:10 hores, a la plaça Concòrdia , ens comuniquen que hi ha una dona, de 97 anys, que ha caigut dins un autobús de l’empresa TUS, de la línia 2 , ha estat traslladada al CUAP Sant Felix . Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Accident de trànsit a Escola Pia

A les 16:10 hores, al carrer Corominas amb carrer Escola Pia, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre un turisme i una motocicleta, el conductor de la motocicleta, de 54 anys, es traslladat a CUAP Sant Felix amb pronòstic lleu. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Cau un home de 85 anys i necessita assistència

A les 22:35 hores, al carrer Artiga de Lin, 8, comunica bombers que s’ apropen a un domicili per obrir-lo ja que hi ha un home, de 85 anys, que ha caigut i no es pot aixecar sol, presenta lesions en un braç, es traslladat a l’hospital Parc Taulí. Ha intervingut una dotació de bombers, una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Alcoholèmia Positiva i delicte contra la seguretat del trànsit

A les 00:14 hores, al carrer Lles, a l’alçada de la gasolinera, es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor d’un turisme, de 40 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,62 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitza denúncia administrativa per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i se l’instrueixen diligències judicials per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir un vehicle a motor amb una suspensió temporal del permís de conduir (el codi penal tipifica com a delicte la conducció de vehicle a motor o ciclomotor sense tenir vigent el permís o llicència), s’immobilitza el vehicle.

Author: elTeuDiari Redacció

1 comment

No sé si serà el cas pro hi ha conductors de TUS que tindrien de fer un curs de conducció per portar un bus amb gent dreta, dons no porten un F1, es pot conduir d’una forma més suau i no perdre temps en el trajecte. Exemple si veig un semàfor en vermell, no cal anar accelerant per frenar de cop a dos metres del semàfor.

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.