Nova campanya per la tinença responsable d’animals

Sabadell inicia una nova Campanya a espais i places de la ciutat per una tinença responsable d’animals.

L’Ajuntament de Sabadell ha presentat avui a la plaça de La Vila una campanya de conscienciació sobre la tinença d’animals, que es desenvoluparà a espais i places de la ciutat amb missatges que fan una crida a la responsabilitat ciutadana. Amb aquesta iniciativa, es pretén preservar una bona convivència als espais freqüentats per persones amb gossos. La campanya està formada per 14 torretes publicitàries amb quatre missatges de sensibilització concrets: «identificar i registrar l’animal, recollir les deposicions per mantenir neta la ciutat, portar‐lo lligat quan surti a passejar i promoure l’adopció en comptes de la compra», informen des de l’Ajuntament.

El regidor del programa de Benestar Animal, Miquel Soler, ha assenyalat que “la campanya recull molts temes sorgits a la Taula Assessora de Benestar Animal, com ara l’adopció. Arriba el Nadal i és un bon moment per acollir una vida a casa, però des de la reflexió i la responsabilitat, no incorporar un animal formant part d’un regal o producte del caprici. A les protectores hi ha molts animals que estan esperant una oportunitat perquè se n’ocupin d’ells”.

Punts de la campanya

Els punts on s’han instal∙lat els tòtems són: Parc de Catalunya (zona tirolina),la plaça de l’Argub, la glorieta del Parc Taulí, la plaça de Cristóbal Ramos, la plaça de Picasso, la plaça de Vila Arrufat, la plaça de Pompeu Fabra, la plaça de les Termes, la plaça del Vallès, el Parc del Nord, la plaça del Treball, la plaça del Pla de l’Amor, parc de Can Gambús i la plaça dels Gegants de Gràcia.

 

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.