Cerdanyola Promocions vol gestionar directament les Escoles Bressol

El govern municipal de Cerdanyola busca el suport del ple per a gestionar de forma directa les escoles bressol municipals

La comissió interdepartamental, formada per diferents serveis de l’Ajuntament de Cerdanyola, ha estudiat un ventall molt ampli d’opcions de gestió delesescoles bressol municipals.

El govern municipal vol gestionar de forma directa el servei d’escoles bressol municipals el curs 2018-19. El govern ja ha fet una primera ronda de converses amb els grups municipals per explicar el treball que s’ha estat realitzant per part d’una comissió interdepartamental. Després d’haver estudiat les diferents possibles opcions, la comissió majoritàriament aposta per la gestió pública de les escoles bressol municipals a través de l’empresa municipal Cerdanyola Promocions.

El govern, encapçalat per Carles Escolà, iniciarà ara una ronda de negociacions amb els grups de l’oposició per tal d’aconseguir el suport necessari per impulsar el canvi en el model de gestió del servei de les escoles bressol municipals.

Actualment, l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès disposa de tres escoles bressol municipals: Cordelles, Turonet i Montflorit, gestionades per empreses mitjançant un concurs d’adjudicació del servei. Les escoles bressol municipal acullen infants dels 4 mesos als 3 anys i actualment l’oferta és de 278 places. L’Ajuntament aplica la tarifació social a aquest servei adaptant la quota al nivell d’ingressos de les famílies usuàries.

Author: Ajuntament Cerdanyola del Vallès

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada