Critica per la recepció a Sabadell dels presumptes agressors d’Altsasu

Ciutadans Sabadell critica la recepció institucional als familiars dels presumptes agressors d’Altsasu

El portaveu, José Luis Fernández, afirma que l’acte ‘segueix alimentant el relat victimista de l’independentisme’ i suposa ‘una falta de respecte a les víctimes’

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, José Luis Fernández, ha qualificat la recepció institucional prevista avui en el consistori per als familiars dels vuit joves d’Altsasu (Navarra) acusats de lesions i amenaces terroristes a dos guàrdies civils i a les seves parelles a l’octubre de 2016 «d’una falta de respecte a les víctimes». El regidor ha recordat que «el cas està pendent de sentència judicial», i ha afirmat que amb aquest acte l’equip de govern «segueix alimentant el relat victimista de l’independentisme».

José Luis Fernández ha lamentat que des d’una administració pública «es doni tota la credibilitat a una versió del que suposadament va succeir i es tregui el crèdit a l’altra part implicada» demostrant «una total falta d’empatia amb les víctimes per una qüestió ideològica, ja que eren guàrdies civils». Fernández ha afegit que «no cal oblidar que dos de les agredides eren dones que es van convertir en víctimes solament per la professió de les seves parelles».

Author: Ciutadans Sabadell

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.