Amfiteatre jardinets Fresc Festival

Coneix el Fresc Festival, el nou festival d’estiu de Sabadell

Neix el Fresc Festival que inclourà espectacles de música, teatre i cinema

Sabadell disposarà a partir d’aquest any d’un nou festival d’estiu anomenat Fresc Festival que inclourà espectacles de música, teatre i cinema. La primera edició del qual es portarà a terme entre el 25 de juny i el 25 de juliol de 2017 a l’Amfiteatre dels Jardinets de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

La programació es donarà a conèixer el proper mes d’abril, moment en què també es posaran a la venda les entrades per a tots els espectacles. De moment, però, ja s’han confirmat confirmats artistes com Tomeu Penya, Sílvia Bel, The Sey Sisters, Judit Nedderman i el Quartet Brossa, la Big Band del Maresme amb Txell Sust, Marc Martínez o Sound Six, per exemple.

Pràcticament tots els espectacles del certamen seran a l’aire lliure i en molts casos inclouran activitats complementàries per aprofitar millor la fresca de les nits estiuenques.

A partir d’aquest any, els anteriors cicles estiuencs conflueixen en una proposta única, més forta, més clara i encara més atractiva per als espectadors. En aquest sentit, per exemple, el Festival integrarà el Festival Internacional de Música de Sabadell, el cicle Teatre a la Fresca (recuperat l’any passat), la projecció de les pel·lícules del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló i els espectacles familiars que l’Espai Cultura programa cada estiu a l’Amfiteatre, oferta a la que s’afegirà la programació estiuenca d’UiU Promotors. Tot plegat sota un programa unificat entre d’altres millores com per exemple, una taquilla única (presencial i online).

La nova proposta està organitzada conjuntament per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, Joventuts Musicals de Sabadell, l’Alliance Française i UiU Promotors, amb el suport de BBVA CX.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.