Deflagració en una fàbrica de Montornès del Vallès

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest migdia en una deflagració en una fàbrica de Montornès del Vallès. Un operari ha resultat ferit greu.

Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat aquest migdia en una deflagració en un dipòsit exterior d’una empresa de Montornès del Vallès, dedicada a la fabricació de productes de plàstic ubicada al carrer del Gran Vial, 6. Els fets han tingut lloc mentre un operari estava fent treballs de soldadura en alçada a l’exterior del dipòsit, que havia contingut formol al 50% i que suposadament no estava del tot inertitzat. L’operari, de 50 anys, ha resultat ferit greu.
L’ona expansiva ha fet caure l’home, que ha quedat en un dels replans de l’escala exterior del dipòsit. Després d’immobilitzar-lo, els Bombers l’han baixat de la plataforma. Un cop a terra, ja l’ha pogut atendre el personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que posteriorment l’ha evacuat en helicòpter a l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron de Barcelona.
Els Bombers han retirat els elements estructurals del dipòsit que han quedat malmesos per l’explosió i han deixat la zona abalisada com a mesura preventiva. La resta del personal de la planta ha pogut continuar la seva feina amb normalitat, ja que les instal·lacions interiors de la fàbrica no han quedat afectades.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.