Acomiadament la directora urgències Taulí

Destituïda la directora d’Urgències de l’Hospital Parc Taulí

La directora del servei d’Urgències de l’Hospital Parc Taulí, Maria Luisa Iglesias, ha estat destituïda i es cobrirà la seva plaça de manera immediata

El director general del Consorcio de la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, Joan Martí, ha cessat la directora d’Urgències Maria Luisa Iglesias. Portava deu anys ocupant aquest càrrec i, segons han comentat els treballadors de l’hospital, la direcció hauria decidit prescindir d’ella a causa de la mala gestió que se li atribueix dels serveis d’Urgències.

Mentre la seva plaça l’assumirà un equip format per tres coordinadors mèdics i la cap de l’àrea d’infermeria  de l’hospital. Encara no s’han concretat les causes exactes de l’acomiadament, però tal com han explicat en vàries ocasions els treballadors, el centre sanitari acumula queixes constants per la saturació del servei d’Urgències.

Des de setembre el servei s’ha col·lapsat en diferents ocasions. Tant és així que la corporació va rebre la visita inesperada del Conseller de Salut, Toni Comín, per conèixer de primera mà la situació que es viu a urgències.

Author: elTeuDiari Redacció

1 comment

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.