‘Dos artistes entre 250 quilos de palla’

Sabadell celebra el Dia Mundial del Circ amb tres propostes a Ca l’Estruch

Serà aquest dissabte, amb un espectacle d’Amer i Àfrica, circ en família i una càpsula de trapezi

El 21 d’abril és el Dia Mundial del Circ. Per commemorar-lo, a Sabadell es duran a terme, el dissabte vinent a Ca l’Estruch, diferents activitats per acostar el món del circ al públic de totes les edats. El plat fort serà Envà, un espectacle d’equilibrisme a la Vela. Però també hi haurà una sessió de Circ en Família i una càpsula de trapezi.

Dos artistes entre 250 quilos de palla

A 2/4 de 8 del vespre dins la Vela i amb entrada a 10 €, es podrà veure Envà, de la companyia Amer i Àfrica. Es tracta d’una proposta d’Àfrica Llorens i Amer Kabbani, dos artistes especialitzats en la tècnica de mà a mà. Llorens prové del món de l’esport de competició, concretament del karate shokotan; mentre que Kabbani és expert en circ i clown. Fusionant tècnica i precisió amb interpretació i posada en escena, Envà és un espectacle fresc i impactant. Entre 250 quilos de palla i 125 quilos de massa humana, ambdós artistes es transfiguren en personatges que exploren el món de les relacions humanes.

Circ en Família

El mateix dissabte, a 2/4 de 7 de la tarda, a la Sala 1, hi haurà una nova sessió de Circ en Família. L’entrada costa 5 € a cada unitat familiar. En aquests tallers els nens i nenes i els adults s’inicien en una o diverses disciplines amb l’ajuda de les formador de l’associació Tub d’Assaig. La pràctica del circ, tant en grans com en petits, millora la psicomotricitat, permet adquirir un major grau d’expressió i comunicació i augmenta la sensibilitat davant d’expressions artístiques.

La iniciativa sorgeix de la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (la XECC), una xarxa d’espais públics i privats que ofereixen recursos per a la creació, l’entrenament, la formació, la producció, l’exhibició o la distribució de circ amb l’objectiu de difondre i promoure aquesta art escènica. La XECC ha estat impulsada per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC).

Càpsula de circ

A 2/4 de 7 de la tarda, al pati de Ca l’Estruch, tindrà lloc una càpsula de circ gratuïta. En aquesta sessió tan especial es podrà veure una mostra de trapezi a càrrec de Jinaima de Su è Giu i ‘Al vuelo’ de La Querida Compañía, que juga amb l’humor, l’antipodisme i el teatre gestual. Les càpsules de Circ són una iniciativa organitzada en col·laboració amb el TACC (Taller Art, Cultura i Creació).

Més informació

Author: Ajuntament de Sabadell

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.