La Diputació lliura a Polinyà l’us i defensa dels camins

La Diputació lliura a Polinyà l’Ordenança municipal d’ús i defensa dels camins

La Diputació de Barcelona ha elaborat l’Ordenança municipal d’ús i defensa dels camins de Polinyà. Aquest document, que és una eina jurídica imprescindible per gestionar els camins, ha estat lliurat pel diputat d’Infraestructures viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, a l’alcalde de Polinyà, Javier Silva.

L’Ordenança ofereix una regulació adaptada a tots els aspectes jurídics rellevants dels camins rurals de titularitat municipal, sempre tenint en compte les lleis estatals, i n’exclou els camins patrimonials i els camins privats. El document s’estructura en tres títols, el primer del qual recull disposicions generals, les quals es refereixen a diversos aspectes en connexió amb els camins. El títol segon s’ocupa del règim d’ús i protecció dels camins rurals de titularitat municipal.

Finalment, el títol tercer està dedicat a les mesures de protecció de la legalitat i al règim sancionador. Pel que fa a les primeres, s’inclouen diverses mesures adreçades a garantir la prevenció de conductes especialment danyoses pels camins, així com el necessari rescabalament dels danys que no pugin ser evitats i que siguin causats pels particulars.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.