Disposar de la teva oficina a Sabadell mai ha sigut tan fàcil

Una oficina o un espai de treball accessible i al moment

Cèntric Centre de Negocis

Àngel Guimerà, 25 Entresòl

93 595 07 07

www.valleswork.com 

 

Qualsevol autònom o petita empresa pot tenir una oficina o un espai de treball per poder desenvolupar el seu negoci en només cinc minuts. Això és el que es tarda en seure i connectar l’ordinador a la xarxa.

A Sabadell, en ple centre de la ciutat, hi ha un centre de negocis i coworking on pots utilitzar taules o sales de reunions per hores, dies, mesos o anys, amb total flexibilitat i de manera molt fàcil i ràpida.

 La idea no és nova, però cada vegada s’està imposant més per aquells professionals que fins ara intentàven treballar des de casa.

Els que alguna vegada ho han intentat, ja saben que fer-ho no és gens productiu a l’hora de la veritat … Sempre hi ha aquella rentadora per posar o els plats del sopar per rentar ….

Després hi ha el tema de les reunions amb clients o proveïdors, on poder donar una imatge professional és moltes vegades la diferència que cal per poder tancar l’acord comercial. Pots ser molt petit, però tampoc cal semblar-ho, no?

Recepció, ADSL, telèfon fix, llum, climatització, sala office amb cafetera, microones, nevera, disponibilitat d’impressora multifunció, … tot això i més és el que inclou el contracte de serveis que cal signar per poder disposar d’un espai de treball accessible 24 hores i 365 dies l’any. Depeses fixes sense sorpreses, amb els manteniments inclosos, que fan que l’usuari només s’hagi de preocupar pel seu negoci i de com fer-lo créixer.

Emprendre un nou projecte professional mai és fàcil, i per això, poder disposar de llocs com Cèntric centre de negocis, és un avantatge important. Ja no cal fer una gran inversió per poder tenir una oficina.

I si el que necessites és només un lloc on domiciliar la teva activitat professional, també disposen d’un servei d’oficina virtual que et permet, a més, disposar de sales de reunions per hores.

 

 

Author: VallesWork

Valleswork agrupa espais de treball, negocis i coworking a Sabadell

1 comment

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.