Drogotest positiu a les 3 de la tarda

Accident de trànsit a la carretera de Terrassa

A les 12:22 hores, al carrer Ctra. Terrassa, es produeix un accident de trànsit per per col·lisió entre un turisme i un motocicleta, el conductor de la motocicleta , de 25 anys, és traslladat a CUAP Sant Fèlix amb pronòstic lleu. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Drogotest Positiu a la Ctra de Barcelona

A les 15:59 hores, a la Ctra. de Barcelona 516, una unitat de policia municipal atura un vehícle i es realitza la prova de drogotest al conductor, de 28 anys, el qual dóna positiu en amfetamines i cocaïna, pendent dels resultats definitius del laboratoris per realitzar diligències judicials per conduir sota la influència de drogues o substàncies estupefaents, ha intervingut una uniat de Policia Municipal.

Incendi al carrer Sardà

A les 22:07 hores, al carrer Sardà , es produeix un incendi a l’interior d’un habitatge, el foc s’ha iniciat a la campana extractora de la cuina, que ha estat apagat pes mateixos propietaris, bombers realitza una inspecció. No es van atendre persones per intoxicació de fum ni per cremades. Ha intervingut dos dotacions de bombers, una unitat de SEM i dos unitats de Policia Municipal.

Incendi de quatre contenidors a al Plaça Olimpia

A les 01:50 hores, a la Pl. Olimpia , s’origina un incendi a contenidors , afectant a 4 contenidors, el foc s’ ha propagat a un fanal provocant la fallida a l’enllumenat públic de la zona. Ha intervingut una dotació de bombers , tècnics de l’ empresa de reparació de l’ enllumenat públic, una unitat de medi ambient i una unitat de Policia Municipal.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.