CE Sabadell Femení

El Sabadell Femení guanya al líder

El Sabadell d’Àngel Cudi venç el Levante Las Planas

Gols de Sara Parra i Esther Rodríguez per sumar els tres punts

Segona victòria consecutiva del Centre d’Esports Sabadell Femení. Les jugadores d’Àngel Cudi han signat un gran matx de futbol guanyant les líders, Levante Las Planas, per 2-0. Els gols de Sara Parra i d’Esther Rodríguez permeten a les arlequinades sumar els tres punts dues setmanes seguides per primera vegada aquesta temporada.

CE Sabadell: María Leyre Barrero, Cristina Donaire, Desiree Moya, Cristina Gómez, Sara García, Sara Parra, Esther Rodríguez, Georgina Vila, María del Mar Mazuecos, María Barrero, Gisela Fernández

El futbol no et permet cap moment de relaxació. Ho ha après aquesta setmana el Levante Las Planas, que ha passat del lideratge a la segona posició, i d’encadenar quatre victòries seguides, a passat a portar dues derrotes consecutives. El Sabadell, en canvi, torna a somriure. Per primer cop aquesta temporada ha fet 6 de 6. Les d’Àngel Codina ho han fet, a més, davant dos equips molt complicats: el Porques, qui van guanyar 0 a 1 i és cinquè a la lliga; i el líder, les jugadores de Ferran Cabello.

Els gols arlequinats han estat obra de Sara Parra al minut 19 i d’Esther Rodríguez «Cosy» al minut 63 de partit. Amb aquesta victòria, el Sabadell puja a la desena posició i suma 21 punts. Les planenques, en canvi, baixen a la segona posició amb 32 punts. El nou líder, amb 34 unitats, és el Vic Riuprimer. 29 té el tercer a la taula, el Fontsanta-Fatjó.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.