Elements de seguretat al pont dels vianants

L’Ajuntament de Ripollet ha instal·lat dos elements de protecció viària al pont dels vianants per garantir la seguretat.

Ja s’han acabat d’instal.lar dos elements de seguretat viària a la placeta d’Emma Maleras de Ripollet, a la finalització de la passarel.la de vianants. Aquesta instal.lació ha estat motivada per trobar una solució a la problemàtica de convivència entre vianants i bicicletes a la pròpia passarel.la i garantir la seguretat.

La iniciativa sorgeix arrel d’un accident viari, que va motivar que els veïns i veïnes del barri de Can Tiana-Pont Vell recolliren signatures demanant solucions per evitar l’excés de velocitat de les bicicletes a la passarel.la i, en especial, a la baixada i pujada de l’avinguda de l’Estació.

Amb aquestes mesures, l’Ajuntament afavorir «la convivència entre els usuaris de les bicicletes i els vianants i es guanyarà en seguretat, tant pels propis ciclistes com pels vianants que hi passen. Les persones amb mobilitat reduïda i les que acompanyen els cotxets infantils, també poden continuar utilitzant la baixada adaptada per a aquests usos», informa el consistori.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.