Estima’t i relaxa’t al centre de Sabadell

Estima’t i relaxa’t al centre de Sabadell

Un centre únic a Catalunya per descobrir la tranquil·litat al bell mig de la ciutat

Estima’t Sabadell

Rambla, 142 08201 Sabadell

937 45 99 39

Segueix-los a Facebook

«Volem que la persona que vingui a Estima’t s’oblidi del temps, que es relaxi i deixi a les nostres mans la cura i el manteniment del seu cos i de la seva imatge». Aquesta és clarament la filosofia de la directora d’Estimat Arantza Guerras, segons l’encarregada de comunicació i relacions públiques del centre, Laura Maestro. Estima’t és un centre d’estètica i balneari situat al centre de Sabadell, a pocs metres dels cinemes Imperial. Un espai per no recordar res, només del teu cos i del benestar de qui vulgui sentir sensacions que mai ha viscut.

Segons Maestro, Estima’t és un centre únic a nivell català. La combinació de zona d’Spa i balneari amb diversos tractaments, rituals massatges, perruqueria i estètica el converteixen en un indret únic. Un altre factor que cal sumar al centre es que està situat al cor de la ciutat (Rambla, 142). Les novetats i les tècniques que segueixen els professionals d’Estima’t són valorats per molts clients, que continuen visitant el centre des de fa 13 anys tot i la greu crisi econòmica. Tot això és possible perquè a Estima’t són una gran família de companys i clients fidels amb un ambient de treball excepcional. Arantxa Guerras assegura que la feina que es fa al centre és pura vocació, «ens encanta la nostra feina».

Estima’t està enfocat a tot tipus de públic i gènere: hi ha tractament per homes i per dones, i per suposat tot tipus de serveis per als dos sexes. Laura Maestro assegura que cada vegada més homes sol·liciten els seus serveis i els guien en el manteniment i la cura del seu cos i cara. «Els homes estan perdent la por a dir que es cuiden i venen a Estima’t per trobar-se millor. Tot i això, cal dir que encara hi ha molts homes que els fa vergonya dir que es cuiden«, explica l’encarregada de comunicació del centre de benestar.

Estima’t amb els seus serveis

Els experts, professionals de l’estètica i perruqueria, doctor i massatgistes que treballen a Estima’t ofereixen una gamma molt àmplia de serveis i assessorament amb diagnòstics gratuïts. Per començar, al centre es poden trobar tractament facials de bellesa i antienvelliment i corporals per modelar i reafirmar el cos, també làser, depilacions, manicures i pedicures. Estima’t també ofereix balneoterapia a la seva zona d’SPA, que combina un circuit d’hidromassatge i saunes amb massatges terapèutics i rituals. Més de 1.000 metres cuadrats de benestar i relax ofereixen als clients un servei únic i especialitzat per recuperar l’harmonia del seu cos.

La perruqueria també hi es present. Amb diverses possibilitats que combinen tractaments capil·lars i productes específics fan que els seus clients estiguin sempre a la moda i trobin en el seu centre un indret on millorar canviar la seva imatge. Tot això sense oblidar el seu servei mèdic, que ofereix als clients un doctor per assessorar i supervisar qualsevol tema de l’àmbit de la medicina tant general com estètica. Els serveis bàsics de depilació també hi són presents.

Innovació i darreres tecnologies

Laura Maestro destaca Estima’t en un aspecte: «utilitzem tot tipus de tecnologia i incorporem sempre les noves tècniques i aparells d’estètica«. Això es pot comprovar amb la seva aparatologia i tractaments que ofereix el centre de bellesa. «Volem que el nostre client gaudeixi de la nova tecnologia. La màxima de la directora d’Estima’t, Arantxa Guerras, és que els nostres clients es sentin especials i privilegiats», assegura l’encarregada de comunicació.

Pel que fa a les novetats, Maestro apunta que els rituals en parella són molt sol·licitats en dates destacades, com ara bé Nadal o el dia dels enamorats i aniversaris. Tot i això, assegura que el que més demana la gent són els packs que combinen SPA i massatge i els serveis de la perruqueria. «Cada mes fem promocions i proposem als nostres clients noves oportunitats per conèixer tot allò nou que oferim», explica la membre d’Estimat.

«És necessari cuidar-se i sentir-se bé, i més avui dia que ens troben en l’era de la imatge». Maestro recorda que el centre Estima’t està obert de dilluns a dissabte de nou del matí a nou del vespre. Per fer reserves cal trucar al telèfon 937 45 99 39, ja que el centre de bellesa no ofereix servei a la xarxa per contractar els seus serveis.

Author: elTeuDiari Redacció

1 comment

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.