A la festa de cloenda dels casals i Campus d’Estiu, hi han participat 300 nens i nenes

A la festa de cloenda dels casals i dels Campus d’Estiu, hi han participat 300 nens i nenes


Uns 300 nens i nenes han gaudit de valent aquest matí en la festa de cloenda dels Casals i dels Campus d’Estiu que han organitzat diversos clubs esportius de la vila i la escola Can Cladellas, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Inflables, jocs d’aigua i ambientació musical han estat els ingredients principals per a la festa que s’ha organitzat a l’aparcament del Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor.

Hi han participat centenars de nens i nenes que han aprofitat al màxim el mes de vacances, tot fent esport i altres activitats amb companys i companyes de la seva edat i amb monitors formats expressament per tenir cura d’ells i fer-los aprendre i practicar esport. Els casals i campus han comptat amb uns 450 usuaris i usuàries.  

Durant la festa de cloenda el regidor d’Esports, Miquel Rovira, ha precisat que les Activitats Esportives d’Estiu, “a més d’oferir activitats de lleure i esport durant les vacances, contribueixen a la formació personal de nens i nenes tenint en compte el desenvolupament físic, psíquic i motriu”.

El regidor afegeix que s’ha estat molt pendent dels avisos per calor, modificant-se les activitats i els espais on es duien a terme per no exposar els nens i nenes als riscos dels cops de calor.

Les activitats s’han desenvolupat a diversos indrets del municipi, entre els que s’hi compten les instal·lacions de la pista poliesportiva coberta, l’Institut Ramon Casas, l’escola Folch i Torres i les piscines de Santa Magdalena i Sant Carles.

En total, aquests casals i campus agrupaven quatre ofertes diferents, organitzades per les escoles Can Cladellas i els clubs esportius Hoquei Club Palau de Plegamans, Club Futbol Salsa Palau-solità i Plegamans i Atlètic Club de Bàsquet Palau de Plegamans. A més d’aquests, les famílies de la vila podien optar entre altres opcions organitzades per entitats privades.

I és que el programa s’ha centrat en oferir activitats per aprofitar l’extens període de vacances escolars, en afavorir i potenciar els coneixements a través de noves activitats físiques i esportives des de la vessant més recreativa i en incrementar la xarxa relacional dels infants i joves, afavorint el procés de socialització. 

  Share:

Author: Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.