Gary Sherman convidat especial del Festival de Cinema de Terror de Sabadell

Avui s’ha presentat la 6a edició del Festival de Cinema de Terror de Sabadell on es podran veure més de quinze projeccions i realitzar diferents activitats

El Festival serà del 27 de febrer al 5 de març i tindrà una programació més àmplia que mai, per a tots els públics inclòs l’infantil.

Aquest any el festival tindrà el director nord-americà Gary Sherman com a convidat especial, que assistirà als diferents actes del certamen i actuarà com a jurat del concurs de micrometratges. La mostra també ret el seu particular homenatge al nord-americà incloent-lo en el cartell , dissenyat per Abel Carrasco,  i projectant una de les seves màximes aportacions al gènere, Dead and Buried, en la Marató Clàssica que divendres 3 de març tindrà lloc a l’Estruch.

Durant tota la setmana hi haurà projeccions diaries i es mantindràn les dues maratons clau com a actes centrals del certamen: la Marató Clàssica del divendres a l’Estruch i la Marató del dissabte al Cinema Imperial. Els assistents podran gaudir de la selecció més variada i àmplia de títols.

La Marató Clàssica, de divendres 3 de març a l’Estruch,començarà a les 5 de la tarda i seguirà fins a mitja nit. S’hi podrà veure una selecció de curtmetratges del gènere i l’òpera prima del director català Jacint Espuny Infección Zombie, també es projectaran els finalistes del concurs de micrometratges del festival.

La Marató del dissabte al Cinema Imperial projectarà les millors pel·lícules del gènere estrenades l’últim any i una selecció de cinc curtmetratges entre els quals hi ha Green Room, Hardcore Henry o Proie, així com el curtmetratge del director sabadellenc Xavi Miralles Void Chair. 

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.