Incendi en un matalàs a la Ronda de Ponent

Incendi en un matalàs a la Ronda de Ponent

A les 06:19 hores, al carrer Valentí Almirall amb la Ronda Ponent, s’origina un incendi a un matalàs, no afectant a cap més element, es desconeixen les causes. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Alcoholèmia Positiva a Armand Obiols

A les 16:18 hores, al carrer Armand Obiols, 79, una unitat de policia municipal realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor d’un turisme, un home de 40 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,38 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitza denúncia administrativa per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i s’immobilitza el vehicle.

Diligències per maltractar un pitbull

A les 23:45 hores, al carrer Armand Obiols, 88-90, durant un servei que havien estat requerits, Agents de la Policia Municipal observen com un home, de 40 anys, agredeix el seu gos, de raça pitbull. Es realitzen diligències judicials per un delicte de maltractament animal i es trasllada el gos a la protectora d’animals. Intervenen dues unitats de Policia Municipal.

Detinguts per presumpte robatori amb violència

A les 01:54 hores, al carrer Mauberme, 8, es procedeix a la detenció de dues persones, dos homes de 54 i 41 anys, per un presumpte delicte de robatori amb violència, fets ocorreguts es un establiment de restauració ubicat a la N-150. Es realitzen diligències judicials. Han intervingut tres unitats de MMEE i quatre unitats de Policia Municipal.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.