Bombers apaguen dos incendis

Incendi en un habitatge de la carretera de Prats

Incendi en un habitatge de la Carretera de Prats

A les 07:19 hores, a la ctra. Prats de Lluçanès, 55, es produeix un incendi a l’interior d’un habitatge, afectant totalment al mateix. En el moment de l’incendi estava a l’interior la seva propietària, una dona de 67 anys, que va ser traslladada a l’hospital del Parc Taulí per ser atesa per intoxicació de fum. A més, també han hagut de ser atesos quatre bombers per inhalació de fums. Donat l’estat de l’habitatge, la propietària no podrà tornar fins que sigui inspeccionat per un tècnic municipal. Han intervingut set dotacions de bombers, dues ambulàncies del SEM i quatre unitats de Policia Municipal.

Incendi de cartrons a l’Escola La Floresta

A les 17:50 hores, al carrer Bosc, a l’alçada de l’escola La Floresta, s’origina un incendi a una pila de cartrons, no afectant cap més element. Ha intervingut una dotació de bombers i dues unitats de Policia Municipal.

Incendi de dos contenidors

A les 22:31 hores, al carrer Alfons Sala, s’origina un incendi a un contenidor de reciclatge, afectant en total dos contenidors de reciclatge. Ha intervingut una dotació de bombers i tres unitats de Policia Municipal.

Alcoholèmia Positiva a Ramón Albó

A les 00:55 hores, al carrer Ramón Albó, una unitat de policia municipal atura un turisme i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, un home de 51 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,43 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitza denúncia administrativa per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i es fa càrrec del vehicle un altre conductor.

Accident de trànsit al carrer Budapest

A les 03:56 hores, al carrer Budapest, 128, es produeix un accident de trànsit per xoc de turisme contra un fanal, els acompanyants del vehicle, tres homes de 41, 32 i 16 anys, respectivament, són traslladats a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstics lleus. Ha intervingut una ambulància del SEM i dues unitats de Policia Municipal.

Delicte contra la seguretat del trànsit

A les 16:18 hores, a l’Avinguda Andreu Nin, es detecta a un conductor, un home de 22 anys, el qual condueix un ciclomotor sense permís de conduir, se l’instrueixen diligències judicials per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir un vehicle a motor sense haver obtingut mai el permís de conduir (el codi penal tipifica com a delicte la conducció de vehicle a motor o ciclomotor sense haver obtingut mai el permís o llicència), s’ immobilitza el vehicle.

Incendi de transformador al carrer Maestrat

A les 22:00 hores, al carrer Maestrat, 95, s’origina un incendi a la torre d’una estació transformadora de la llum. S’avisa a Bombers i a FECSA, qui fan la reparació de l’estació transformadora, s’ha hagut de tallar al trànsit el carrer durant 2 hores. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Alcoholèmia Positiva a Enginyer Playà

A l’1:05 hores, al carrer Enginyer Playà, una unitat de policia municipal atura un turisme i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, un home de 23 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,44 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitza denúncia administrativa per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i s’immobilitza el vehicle donat que hi havia pendent una ordre d’embargament per part d’hisenda.

Alcoholèmia Positiva a la Plaça de la Sardana

A les 4:00 hores, a la plaça de la Sardana, una unitat de policia municipal atura un turisme i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, una dona de 22 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,49 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitza denúncia administrativa per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i es fa càrrec del vehicle una segona conductora.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.