Jugatecambiental a Badia cada diumenge

Del 17 fins els 26 de novembre, el parc de Joan Oliver de Badia del Vallès acollirà cada diumenge una edició de la Jugatecambiental

El proper diumenge torna la Jugatecambiental al parc de Joan Oliver. Així, a partir del dia 17 i fins el 26 de novembre, cada diumenge hi haurà una nova edició de la Jugatecambiental de tardor, amb més activitats relacionades amb la natura i el medi ambient, tallers, espais de joc i experimentació, i un punt d’informació amb propostes per gaudir del parc i el municipi. Atesa la bona acollida que van tenir les activitats de la Jugateca la temporada anterior, l’antic mòdul que hi havia instal·lat al parc ha estat substituït per un de més gran.

Les Jugatecambientals de l’Àrea Metropolitana de Barcelona representen espais on les famílies amb infants poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels espais metropolitans on es desenvolupen, en aquest cas el parc de Joan Oliver, a més d’incorporar continguts relacionats amb la sostenibilitat.

Author: Ajuntament de Badia del Vallès

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.