Les noves armilles antibales no arribaran fins la tardor

La propera tardor la Policia municipal disposarà de noves armilles antibales

L’Ajuntament ha tret a concurs, amb caràcter d’urgència, el subministrament de les 230 armilles

L’Ajuntament ha aprovat per Junta de Govern Local aquesta setmana l’adquisició de 230 armilles antibales per a la Policia Municipal.

A partir d’un pressupost de licitació de 141.450€, es tracta d’un model d’armilla amb fundes tipus jacket –amb l’obertura amb cremallera per la part davantera- que haurà de proporcionar protecció balística, antitall i antipunxó i amb models diferenciats per a dona i per a home.

Aquesta nova licitació s’ha fet amb caràcter d’urgència, (http://bit.ly/2r60qaZ) per tal d’accelerar el procés, després que l’anterior concurs, al setembre del 2016, quedés desert per uns aspectes d’obligat compliment que les ofertes presentades no van recollir.

D’aquesta manera, abans de finals de mes es podria fer la selecció de l’oferta que doni millor resposta a les necessitats tècniques.
Departament de Comunicació – Pl. de Sant Roc, 1. 08201 Sabadell. Tel. 93 745 31 18. premsa@ajsabadell.cat
4
Un cop seleccionada l’oferta, l’empresa disposarà de 15 dies per realitzar la presa de mides de tots els agents per tal d’adaptar a cada policia l’armilla -ja que per qüestions de seguretat es tracta d’un material que ha de ser completament personalitzat- i de tres mesos per a lliurar tot el material. D’aquesta manera, de cara a la tardor, la Policia Municipal podria disposar ja de totes les armilles de protecció.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.