L’Escola Bressol Joaquim Blume compleix 10 anys

L’Escola Bressol municipal Joaquim Blume commemora aquest dijous el seu desè aniversari

Aquest dijous, 11 de gener, l’Escola Bressol municipal Joaquim Blume celebrarà amb un acte commemoratiu el seu desè aniversari. La celebració, que tindrà lloc a la tarda, s’ha previst en dues ubicacions i s’adreça a tota la comunitat educativa del centre, és a dir, l’equip docent i de serveis, l’alumnat i les famílies.

L’acte s’iniciarà a les 15.30 h al Centre Cívic de Sant Oleguer, amb les intervencions del tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, i la directora de l’escola bressol, Mar Pérez.

Tot seguit, hi actuarà l’orquestra d’alumnat de l’Escola Joaquim Blume, conjunt musical creat en el marc de l’A-cordant, projecte impulsat per l’Ajuntament i l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) per a la formació d’orquestres a centres educatius.

L’actuació dels nens i nenes de primària constitueix una mostra més de la col·laboració entre centres de diferents nivells educatius, avançant també en el treball en xarxa als barris i en la coordinació i cohesió al conjunt de la ciutat.

Així mateix, en el transcurs de l’acte, es presentarà el logotip dels 10 anys i es projectarà un vídeo commemoratiu.

Posteriorment, cap a les 16.15 h, la celebració es traslladarà a les instal·lacions de l’Escola Bressol Joaquim Blume, que acollirà un berenar de germanor.

Una escola integrada al barri, oberta i acollidora

El Centre d’Educació Infantil i Familiar (CEIF) Joaquim Blume és un centre municipal per a infants de 0 a 3 anys i escolaritza actualment més d’un centenar d’alumnes. L’escola bressol ofereix un grup de lactants, 3 d’1 a 2 anys i 4 grups de 2 a 3 anys. És una escola integrada al barri, oberta, acollidora i que compta amb un projecte que cerca la millora constant de les propostes pedagògiques, amb la voluntat que els infants puguin desenvolupar les seves capacitats. Entre les seves característiques, el centre treballa per avançar cap a un model d’escola sostenible i que aposta pels projectes en col·laboració amb les famílies com és el cas, per exemple, de l’hort escolar.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada