l'Escola Illa

L’Escola Illa al 080 Barcelona Fashion

Presència de l’Escola Illa a la 080 Barcelona Fashion

La 080 Barcelona Fashion compta, una vegada més, amb la participació de l’Escola Illa. El certamen celebrarà la 21a edició del 29 de gener al 2 de febrer al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona. I, com és habitual, amb presència i implicació d’alumnat i professorat del centre municipal d’art i disseny sabadellenc en diverses activitats.

En el marc del certamen, i a més de l’assistència a les desfilades, l’alumnat del Cicle Formatiu d’Estilisme d’Indumentària de l’Illa serà present en l’Espai Escoles, que presenta una selecció de les tesines del curs anterior a l’Open Area de l’esdeveniment. En aquest cas, dues peces de roba de l’alumne Isma Goga (Ismael Gouriguer) formen part de “Dystopia”, un projecte inspirat en el Vaporwave –moviment estètic amb una fascinació nostàlgica, irònica i surrealista cap a la tecnologia digital, la música, el vídeo i la publicitat de dècades passades–. A la col·lecció es podran veure definides les influències de la cibercultura, a través de l’admiració del pensament místic, la cosmologia, la ciència ficció i la cultura asiàtica.

D’altra banda, quatre alumnes de 2n curs d’Estilisme d’Indumentària, en conveni de pràctiques amb 080 Barcelona Fashion, faran de vestidors i vestidores dels i les models que desfilaran.

Una altra participació es concreta en el marc del Neo2 Photo Shoot Exhibition, on s’exposen els resultats del Neo2 Photo Shoot Contest de l’edició de juny de 2017. En aquest concurs, vuit equips, formats per un estilista i un fotògraf alumnes d’escoles d’estilisme i de fotografia, van competir per realitzar el millor fotoreportatge. Entre els participants, hi van prendre part l’Ismael Gouriguer i Paula Garrido.

Així mateix, en aquesta edició cal destacar la presència de la cap de departament i professora del Cicle Formatiu d’Estilisme d’Indumentària de l’Illa, Eulàlia Gorina, al Jurat Internacional, que atorgarà el guardó com a dissenyador/ dissenyadora emergent.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada