Precintada l’hípica de Ca n’Alzina

El propietari duia a terme una activitat sense llicència i que el planejament vigent no permet legalitzar-la

S’han precintat dues sínies, una pista d’escalfament, una pista de competició reglamentària, una pista de competició oberta i diversos pàdocs

La masia de Ca n’Alzina, ubicada al rodal de Sabadell, té oberts dos expedients de disciplina d’activitats. En el primer es requeria legalitzar el restaurant dins del seu terreny  i el segon demanava a la propietat que legalitzés l’activitat de tinença d’animals i clausurés l’hípica adscrita a l’ús esportiu i recreatiu, perquè són usos incompatibles amb el planejament vigent.

Però no és la primera vegada que la masia se salta la legalitat, ja que acumula dos expedients sancionadors. Tots dos relacionats amb les activitats que s’hi realitzen. A l’abril del 2014 va ser expedientada per cometre una infracció administrativa en matèria de prevenció i control ambiental de la seva activitat relacionada amb la tinença de cavalls. L’ajuntament va imposar a Ca n’Alzina una sanció de 22.500 euros.

El mateix més d’abril del 2014 va ser expedientat de nou per una infracció administrativa en matèria d’establiments oberts al públic, d’espectacles públics i d’activitats recreatives. El propietari donava activitat al restaurant de la masia tot i no tenir cap llicència per fer-ho. En aquest cap la sanció imposada va ser de 5.500 euros.

 

Author: elTeuDiari Redacció

1 comment

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada