Nova línia d'ajuts a les empreses per foment de l’ocupació.

Nova línia d’ajuts a les empreses per foment de l’ocupació

Nova línia d’ajuts a les empreses per foment de l’ocupació de l’Ajuntament de Ripollet a través del Patronat Municipal d’Ocupació

L’Ajuntament de Ripollet, a través del Patronat Municipal d’Ocupació (PMO), ha obert novament, com ja va fer l’any passat, una línia d’assignacions econòmiques publiques per al foment de l’ocupació i la consolidació del teixit empresarial i comercial del municipi sota el nom de “Generem ocupació amb empreses 2017”.

Aquest any, el programa es finança exclusivament amb fons propis de l’Ajuntament i, com a edicions anteriors, l’objectiu és incentivar la contractació de persones desocupades. Les empreses i entitats poden sol·licitar aquest ajut i han de complir els requisits següents:

  • Ser persones físiques o jurídiques.
  • Tenir la seva seu social i/o centre de treball a Ripollet i Àrea Metropolitana.
  • No haver fet acomiadaments improcedents en els tres mesos anteriors a la data de contractació.
  • No tenir cap deute amb l’Ajuntament.
  • Estar al corrent de pagament de les obligacions tributàries amb l´Estat i la Generalitat de Catalunya, així com de les obligacions amb la Seguretat Social.

Quant als treballadors, els col·lectius prioritaris a contractar són:

  1. Persones desocupades que hagin exhaurit la prestació per desocupació sense dret al subsidi d’atur, o hagin esgotat aquest subsidi en el moment de presentació de l’oferta d’ocupació.
  2. Persones desocupades majors de 45 anys.
  3. Persones desocupades amb discapacitat.
  4. Dones desocupades.
  5. Joves desocupats de 16 a 35 anys.

La durada dels contractes de treball ha de ser de, com a mínim, 6 mesos i una jornada complerta o superior al 50 per cent de l’establerta per conveni. El termini per a presentar les sol·licituds d’ajuts en aquesta convocatòria finalitzarà el 30 de novembre de 2017.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.