El Més Petit de Tots, no sols a Sabadell

El Més Petit de Tots es consolida a LaSala Teatre de Sabadell i creix al CCCB

Espectacles de companyies nacionals i internacionals a Sabadell i Barcelona

Sabadell, bressol d’El Més petit de tots, consolida el festival de 12 anys. Els nens de 0 a 5 anys poden gaudir de diferents activitats com ‘Mama singt geschenke‘ o els concerts per a nadons. LaSala Teatre és un dels escenaris on es desenvolupen tots els actes orientats als més petits de la ciutat, però no l’únic. Altres espais com el Teatre de l’Excorxador de Lleida, el Teatre de l’Aurora d’Igualada, el Teatre Mira-Sol de Sant Cugat i el Teatre Auditori de Granollers també participen en el festival de forma simultània.

el-mes-petit

El Més Petit de Tots és un festival de referència perquè s’encarrega de portar al públic infantil els millors espectacles contemporanis, tant nacionals com internacionals, en la franja d’edat que va des dels 0 fins als 5 anys. Va néixer fa 12 anys precisament a LaSala Miguel Hernández i s’ha convertit en l’aparador per mostrar les creacions més artístiques en aquesta modalitat tan exclusiva.

Concert per a nadons
Concert per a nadons

A més, El Més petit de Tots estrena un nou espai a Barcelona: el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) que amb el Mercat de les Flors sumen un bon gruix de la programació. Per tant, diferents espectacles nacionals i internacionals impressionants deixaran bocabadats no sols els més petits, sinó també els no tan petits . Pel que fa a les companyies internacionals, parlem de Ponten Pie, Imaginart i Helena Lizari. Així doncs, podem gaudir de Ondersteboven (Capgirat), de Danksmakers Amsterdam; White, de Catherine Theatre Company; Miravella, de la Compagnie Act 2; Mama singt geschenke, de Szene Bunte Wähne i Nishimwe; Concert per a nadons, de Paulo Lameiro; LOO, de Ponten Pie; Maleable, d’Helena Lizari;  i Sensacional, Little Night i Planeta Ka d’Imaginart. D’altra banda, tenim la producció pròpia estrella amb Maleable, d’Helena Lizari a Catalunya. Es pot veure dissabte 12 i diumenge 13 al Mercat de les Flors. És una funció en què les sensacions i els sentits són els protagonistes, que viatjaran en una bombolla fins al món de la imaginació.

 

 

 

 

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.