Pa Valero cada dia pa bo de qualitat i a prop de casa

Forns de Pa Valero el pa de debò des de fa 60 anys

L’èxit empresarial basat en la unió familiar i mantenir els valors tradicionals

El pa de debò fet com s’ha fet tota la vida

Només entrar a seure a conversar amb Modest Corsellas gerent de Pa Valero i veure l’ambient de treball, ja te n’adones que els valors i la filosofia del seus creadors Rafaela Angulo i Pedro Valero segueixen presents a l’empresa després de seixanta anys i moltes més botigues. Un orgull pels fundadors.

Com va començar tot?

Varen ser temps difícils Rafaela y Pedro treballaven a les mines de Cardona ell de miner i ella portant la botiga de queviures de la colònia. Ja portaven l’ànima d’emprenedors i varen venir amb familiars a Sabadell muntant un petit forn a Can Puiggener i invertint tots els estalvis que tenien, parlem de l’any 1957. Amb l’ajut del fill gran Pepe Valero i 4 germans més. Tota la família va treballar de valent per consolidar el forn i les botigues, aconseguint el creixement i expansió de la gran marca tradicional que coneixem tots Pa Valero.

La família s’anava fent gran, i anaven incorporant al negoci els nous fills i les joves obrint més forns a Campoamor, Can Rull i El Llano, fins un total de 34 forns directes. Ara al 2017, al 60è Aniversari, amb establiments a Sabadell, Barberà del Vallès, Cerdanyola, Montcada i Reixac i Sant Quirze del Vallès.

Tres generacions treballant conjuntament tots a una i reinvertit-ho tot en el negoci, amb el desig i propòsit inicial, el que des del primer moment van tenir la Rafaela i en Pedro Valero sempre en ment:

Cal fer créixer el negoci per la família que vingui darrera

Ells ho tenien molt clar i poden estar orgullosos, de la llavor que varen plantar, ja que ha donat els seus fruits.

60 aniversari Forns de Pa Valero

El secret és a la massa

A Sabadell coneixem de sobres la qualitat de Pa Valero, qualitat, preu, elaboració tradicional, fent el pa igual que es feia fa 60 anys, i seguint la recepta que ja feien servir els antics egipcis, dues fermentacions, matèria primera de màxima qualitat, fabricació totalment pròpia, pa exclusiu de Pa Valero que trobaràs exclusivament als Forns de Pa Valero, pans elaborats que no s’han externalitzat en cap moment i que han seguit tots els processos i protocol per aconseguir un producte d’alta qualitat al millor preu, meticulosament, hores de repòs de la massa corresponents i sempre treballant amb massa mare.

Varietats pròpies de Pa

A partir del 82 que es liberalitza el mercat del pa, el públic va començar a demanar altres varietats, Pa de Salut com m’explica Modest, pans amb fibres i amb moltes combinacions. Els pans aldeans amb més de 24 hores de fermentació, l’aldeà moreno, l’aldeà blanc, etc… aconseguint un producte molt bo.

Comprovo que a Modest se l’il·lumina la cara quan m’explica que la cultura del pa s’ha incrementat, parla de totes les varietats i quan m’explica tota la feina que fan cada nit als tres obradors per satisfer els clients de tots els forns, cada matí. Un obrador que ampliaran per elaborar nous productes i que segueix el mateix sistema artesà com feien fa 60 anys, com quan varen començar la Rafaela i en Pedro, fent les 24 hores de fermentació corresponents, per aconseguir el millor pa, un pa de salut, digestiu, un pa amb marca, pa amb segell familiar, amb l’esforç de tota una família una gran empresa per tenir el millor pa cada dia en sortir el sol.

Un orgull de família, d’empresa i una varietat de pans perquè ens llepem els dits.

Pa Valero, cada dia pa de qualitat i a prop de casa.

 

Pa Valero aprofita per desitjar-vos una molt bona Festa Major de Sabadell 2017.

Author: José Fuentes Moya

Actualment és:
Orador especialista en motivació i superació, formador emprenedor i escriptor.
Ha estat: Locutor de ràdio, presentador, director de màrqueting, relacions públiques i voluntari cooperant a Chiclayo al nord de Perú.
www.josefuentesmoya.com

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.