El CE Sabadell va presentar ahir al nou fitxatge Paris Adot.

Paris Adot arriba al CE Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell va fer oficial ahir al matí el fitxatge de Paris Adot, jugador que a la tarda va ser presentat com arlequinat

Paris Adot es va convertir en nou jugador del CE Sabadell ahir al matí i a la tarda va ser presentat. Paris va començar les seves declaracions parlant del club a on ha arribat. “El Sabadell és un dels clubs més importants del grup 3 de segona divisió, i la confiança que han dipositat en mi ha estat clau per venir cap aquí.”

Més tard li van preguntar per la seva demarcació, però el jugador va afirmar que no té un lloc fix, tot i que li agrada més de lateral. “En els darrers anys he estat molt polivalent. Quan tinc més confiança m’és igual on jugar. Si he de preferir una posició és la de lateral dret. Al cap i a la fi els jugadors ens hem d’adaptar i donar el que ens demani l’entrenador.”

A més, Adot va estar diumenge a la Nova Creu Alta, i es va portar molt bona impressió de l’equip. “Vaig veure el partit contra el Villarreal ‘B’ i em va donar una molt bona sensació. Tots els jugadors anaven a una, i em van trasnmetre una imatge d’equip molt unit», va explicar un Paris que ve a sumar i a jugar quan digui l’entrenador. “Vinc a aportar tot el que tinc. Quan l’entrenador cregui que estic disponible, endavant», va concloure.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.