Pep Viñas

Pep Viñas ‘Quan connectes amb la teva essència es produeixen canvis’

Davant la quota ‘Fins que l’inconscient no es faci conscient, el subconscient seguirà dirigint la teva vida i tu ho anomenaràs destí’ Pep Viñas ens acompanya a reflexionar sobre diferents aspectes de la vida quotidiana

Motivant-nos a saber apartar tot allò que ens limita i potenciar les idees positive que trobem tant dins nostres com en l’entorn que ens envolta.

Pep Viñas no és un coach, no ajuda a millorar la vida, sinó que acompanya a qui ho necessita durant el procés de cura, afirma que ‘Tothom viu experiències per aprendre alguna cosa, i com més greu és l’experiència major és l’aprenentatge que porta associat’. Aconseguir resultats és un camí individual, i l’entorn hi pot ajudar molt.

‘Nosaltres creem la nostra pròpia realitat’

La vida conscient és saber que la realitat en què vivim les nostres vides no es crea per casualitats ni per coincidències, la nostra realitat és només nostra i és un reflex de com nosaltres la vivim i l’afrontem. L’actitud d’un mateix marca com és la vida que l’envolta.

‘Si afrontes la vida amb una actitud positiva serà més fàcil que tot surti bé’

És en aquest moment on entren en joc les creences, hem de conèixer fins a quin punt les creences afecten a la realitat que vivim. Assignem si una situació és bona o dolenta en funció de les creences que un mateix té. Hem de tenir el convenciment que els únics límits que existeixen són aquells que ens imposem.

Vivim en una societat on tothom té pressa i on es prioritza la immediatesa, però després vivim sense la intensitat de saber que un dia no hi serem, sense ser conscients que la nostra realitat té infinites possibilitats en les que només cal saber demanar què volem i enfocar-nos-hi, ja que estem tots connectats i formem part d’un mateix tot. L’experiència que un mateix viu, és per a que tothom en pugui aprendre alguna cosa, no només el protagonista sinó també els altres. En aquest sentit és important saber-se relacionar amb la resta del món perquè hi ha persones que no ens encaixen, resten energia, i altres que te’n sumaran.

‘Davant de la falta de salut és important fer un treball des de les emocions’

L’objectiu és que la persona s’autoresponsabilitzi  de la situació que està vivint. Cal ser conscient de què sentim, per quin motiu ho sentim i fer-nos coneixedors de què ens limita perquè ens deixi de frenar. L’important és prendre les decisions escoltant el nostre interior, el nostre cor, cosa que ens durà a tenir les eines necessàries per elevar el nostre nivell de consciència i coherència.

Cada cop hi ha més persones que aprenen a mirar dins un mateix, arriben a l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida i aprenen a sanar-se si hi ha falta de salut. En un procés de cura s’hauria de treballar primer a nivell emocional i de creences abans d’actuar mèdicament.

Això porta a Pep Viñas a convidar-nos a aprender a escoltar el nostre cos: ‘La ment somàtica és saber escoltar com reacciona el nostre cos’

El nostre cor és el nostre segon cervell i reacciona davant les situacions. Si tu ets capaç de viure escolant el cor i no tant la ment, viuràs en un coherència. A vegades la ment parasita aquesta coherència i et limita dient que quelcom no esta bé encara que sentis que ho has de fer.

‘Res passa perquè sí, res és casualitat, tot passa per algun motiu, per complir una missió important’

Author: Pep Viñas

Pep Viñas
Nascut a Terrassa el 1977 als 35 anys passo per una experiència de vida que provoca un canvi en mi i començo a investigar i a profunditzar en les causes de les vivències que es donen a la vida. Investigo sobre la salut i la malaltia i descobreixo altres opcions que em permeten empoderar-me i auto responsabilitzar-me, i d’aquesta manera, poder prendre decisions que marquen el rumb de la meva situació.
Arran d’això em proposo donar a conèixer tot allò que he anat trobant i comprovant perquè tothom se’n pugui beneficiar…

sobre mi

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.