La Policia Municipal comptarà amb desfibril·ladors a les unitats mòbils

A partir de 2015, la Policia Municipal comptarà amb desfibril·ladors a les unitats mòbils.

La Policia Municipal comptarà amb 15 desfibril·ladors a les unitats mòbils a partir de 2017. Aquesta acció es suma a l’ampliació de la xarxa d’equipaments municipals cardioprotegits d’aquest mes de desembre, que ha passat de 16 equipaments a 19, amb la incorporació del Despatx Lluch, el Centre de Formació Cal Molins i la Casa de la Vila.

Avui ha presentat el projecte el regidor de Salut, Ramon Vidal, que ha destacat que “l’infart de miocardi és la principal causa de mort sobtada a Catalunya i moltes vegades es produeix fora d’un entorn sanitari. En aquests casos, és fonamental la rapidesa de l’anomenada cadena de supervivència, on cal la implicació de professionals sanitaris però també de la ciutadania. L’ampliació de la xarxa de desfibril·ladors i la formació i sensibilització de tots i totes per actuar en cas necessari, farà possible que Sabadell es consolidi com a ciutat cardioprotegida”.

L’ampliació aquest desembre de l’actual xarxa d’equipaments públics cardioprotegits ha estat possible perquè l’Ajuntament ha optat per comprar els desfibril·ladors que fins ara s’utilitzaven en règim de lloguer a una desena d’equipaments municipals. La ciutat tindrà 80 desfibril·ladors quan acabi l’actual mandat el 2019.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.