La presidenta de la Diputació visita Sentmenat i Gallifa

La presidenta de la Diputació de Barcelona visita Sentmenat i Gallifa

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, ha visitat avui tres municipis del Vallès Occidental: Sentmenat, Gallifa i Viladecavalls, on ha pogut conèixer diversos projectes que s’estan realitzant amb el suport de la corporació.

L’objectiu d’aquestes visites, tal com ha dit Conesa, «és fer seguiment dels projectes de meses de concertació i de totes aquelles qüestions que els alcaldes ens han volgut posar sobre la taula». La presidenta de la Diputació ha destacat que «hi ha un bon seguiment d’execució dels projectes concertats amb la Diputació». «Haig de felicitar – ha continuat Conesa – les tres poblacions que ens han pogut mostrar ja obra feta. És molt important veure que part de la inversió de la Diputació esta sent executada puntualment».

Mercè Conesa també ha remarcat que «els ajuntaments no només han fet una molt bona feina de gestió interna a nivell de les seves finances i de rebaixar l’endeutament sinó que també estan utilitzant les eines que els ofereix la Diputació per incrementar la inversió i els serveis a la ciutadania».

La presidenta de la Diputació de Barcelona ha iniciat la visita a Sentmenat, on ha estat rebuda per l’alcaldessa Montserrat Rueda i diversos membres de l’equip de govern municipal amb qui ha mantingut una reunió privada. Posteriorment, i després de signar al Llibre d’Honor, s’han traslladat a peu al complex Tèxtil Besòs, on ha fet una visita a les obres que s’estan realitzant en una nau que acollirà l’Espai Jove i que compten amb el suport de la Diputació a través del Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019. Acte seguit, s’han desplaçat fins a Cal Milionari, un equipament cultural municipal, els jardins del qual estan catalogats.

La presidenta de la Diputació de Barcelona s’ha dirigit després a Gallifa, on ha estat rebuda a l’Ajuntament per l’alcalde Mateu Comalrena de Sobregrau, amb qui s’ha reunit per tractar, entre d’altres qüestions municipals, sobre el projecte d’ampliació del Camp d’Esports, que han anat  a visitar tot seguit i que, segons ha comentat l’alcalde, hi ha la intenció de fer-hi una pista de pàdel. També han parlat sobre la iniciativa d’un bus turístic que faci rutes per la zona.

Finalment, Mercè Conesa s’ha desplaçat a Viladecavalls, on ha estat rebuda per l’alcaldessa Francesca Berenguer i amb qui ha mantingut una reunió de treball.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.