Quatre comissions ciutadanes per organitzar la propera Festa Major

Comença l’organització de la Festa Major del 2018, amb la col·laboració de quatre comissions ciutadanes

El dissabte 4 de novembre va tenir lloc el plenari de valoració de la festa del 2017

L’organització de la Festa Major del 2018 ja està en marxa. Aquest any, la proposta sorgirà de la feina que duran a terme les comissions de treball integrades per ciutadans i tècnics municipals. Les quatre comissions previstes són de Programació, Cultura Popular i Tradicional, Territori i Comunicació.

El divendres 17 de novembre s’acabarà el termini per inscriure’s a les comissions. Ho pot fer qualsevol persona a títol individual, sigui o no membre d’alguna entitat. Per formalitzar la inscripció, cal enviar un missatge a cultura@jsabadell.cat.

El model participatiu de l’organització de la Festa Major inclou, a més de les comissions de treball, la Comissió Permanent –integrada per un representant de cada comissió i la Regidoria de Cultura–, com també el Plenari, que és obert a tota la ciutadania.

Tancament i valoració de la Festa Major del 2017

D’altra banda, el passat dissabte 4 de novembre va tenir lloc el Plenari de valoració i tancament de la Festa Major de l’any 2017. Les persones que hi van participar van valorar especialment el fet que la ciutat s’hagi dotat d’un model participatiu.

El nou model del 2017 ha generat canvis en elements que es consideren rellevants de la festa, com ara la millora de la programació, l’increment de la visibilitat de l’eix de la cultura tradicional, l’obertura de nous canals i mitjans per millorar la comunicació, la generació d’elements d’identificació i l’extensió territorial.

 

La trobada es va acabar amb la projecció del vídeo que resumeix la festa d’aquest any que ha preparat la Casa d’Oficis de Disseny i Multimèdia de Vapor Llonch.

Author: Ajuntament de Sabadell

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.