Ripollet connecta amb Santa Coloma i Badalona

Ripollet connecta per autobús amb Santa Coloma de Gramanet i Badalona

Aquest dilluns, 2 de maig, la línia d’autobús 690 que unia Badalona-Santa Coloma-UAB ha ampliat el seu servei i passa també per Ripollet.

Aquesta línia, operada per Autocars Font, feia fins ara dues expedicions al dia. En les reunions que manté periòdicament el govern amb aquesta empresa, el regidor de Tranport Públic i Mobilitat, Fran Sánchez, va demanar la possibilitat que aquest autobús tingués parada a Ripollet.

En la darrera reunió amb la Generalitat, Sánchez va explicar que seria un servei molt positiu per Ripollet ja que ens uniria amb municipis amb els quals, fins el moment, no existia cap tipus de connexió en transport públic. Així, conjuntament amb Autocars Font, es va demanar a la Generalitat el pas d’aquesta línia d’autobús per Ripollet.

La Generalitat va trobar molt positiva la proposta i, tot i que en un principi es volia posar en marxa de cara a l’any vinent, finalment ha entrat en funcionament aquest dilluns, 2 de maig, ampliant també el seu pas amb una parada a Montcada.

D’aquesta manera ara la línia 690 tindrà cinc recorreguts diaris de dilluns a divendres, conserva les dues expedicions directes (Badalona-Santa Coloma-UAB) i tres expedicions que passaran per Ripollet
(Badalona-Santa Coloma-Montcada i Reixac Ripollet-UAB), una d’anada a la UAB i dues de tornada cap a Montcada, Santa Coloma i Badalona.

Les parades a Ripollet seran a carrer València amb Rambla Sant Jordi, Rambla Sant Andreu amb Pau Casals i carrer Sant Josep amb carrer Pizarro. L’horari cap a l’UAB passa per Ripollet a les 14.10 h (parada carrer València), i direcció cap a Badalona a les 16.50h i 19.50h (carrer Sant Josep amb carrer Pizarro).

Sánchez ha valorat aquesta ampliació de la línia de forma “molt positiva, tot i que té molt poca freqüència de pas, però s’aprofita aquesta línia pensada inicialment pels universitaris de Badalona i Santa Coloma per donar un servei a la ciutadania de Ripollet, fet que històricament, era impensable.”

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.