Ripollet es prepara per la Festa Major

Se celebrarà des d’aquest divendres 28 fins al proper dilluns

Tot és a punt a Ripollet per viure la Festa Major, que tindrà lloc des d’aquest divendres dia 28 fins al proper dilluns 31 i que comptarà amb prop d’una seixantena d’activitats organitzades, en bona part, per les entitats locals. Com és habitual, la festa s’iniciarà amb el tradicional pregó, en el que enguany l’humor pren el relleu a la màgia amb ReEugenio, que actuarà a la plaça de Pere Quart.

 Com sempre, la música serà una de les grans protagonistes gràcies  la vint-i-tresena edició del Ripollet Rock Festival i la música a la fresca d’Stompers. En aquest sentit, també cal destacar el concert rociero, el festival flamenc i les orquestres, havaneres, música de dj i jazz. També es podrà gaudir de la música de cinc grups locals i del concert de Xuxo Jones, que serà el plat fort de dissabte. Com és habitual, els dj de Ripollet Ràdio posaran el punt final a la festa, amb el Ball de Confeti.

Al programa tampoc falten les propostes més tradicionals, com ara les ballades de sardanes, les actuacions dels Gegants, els Diables o els Trabucaires, a més de la Mostra de Bestiari i el Mercat Medieval, que torna amb tallers, espais de jocs tradicionals i actuacions. Ball, acrobàcies i diversos espectacles infantils, a més de tallers de fotografia i maquillatge són algunes de les propostes per als més petits. I no hi falten les curses i activitats esportives de tot tipus, a més del Torneig d’Escacs i la Baixada de Carretons, que enguany es podrà veure també a través de pantalles al carrer. El programa es completa amb exposicions, activitats sobre el patrimoni i la història local, obres de teatre i el castell de focs artificials. Totes aquestes activitats poden ser consultades al programa de Festa Major.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.